Paid SoMe Ads | Influencer marketing | CEO at Mimisteri Media Oy

Friday 28 April 2017

(Sun) Osteopatia

Mitä on osteopatia?

Olen käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti Sun Osteopatiassa Eerolla muutaman vuoden ajan, ja en oikein osaa vieläkään selittää, kun minulta tätä kysytään joten kopioin tekstin Eeron sivulta:

Osteopatia on Valviran hyväksymä manuaalinen hoitomuoto, joka tähtää kehon toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Hoito on aina yksilöllistä ja sen myötä erittäin turvallista ja tehokasta.
Yksinkertaisuudessaan hoito perustuu anatomian ja fysiologian tarkkaan tuntemukseen, jonka perusteella kehoa ohjataan takaisin optimaaliseen asentoon ja toimintaan. Hoito ei yleensä keskity pelkästään oirealueeseen, vaan ihminen huomioidaan toiminnallisena kokonaisuutena.
Osteopaatit käyttävät monipuolisesti erilaisia tekniikoita työssään, joita ovat mm. nivelten artikulaatio/mobilisaatio, pehmytkudoskäsittely, lihaskalvotekniikat sekä manipulaatio.
Sun Osteopatia toimii osana ihmisen perusterveydenhoitoa. Osteopatian tavoitteena on parantaa kehosi toimivuutta kokonaisuutena, jotta pystyt paremmin toimimaan töissä, koulussa, harrastuksissa ja vapaa-ajalla."  http://www.sunosteopatia.fi/


Eero on nuori, mukava, rento kundi, joka osaa hommansa. Hoidon aikana ollaan alusvaatteilla, päällä peitto/ pyyhe.
Kävin itse pitkästä aikaa keskiviikona, viimeksi tammikuussa, ja me naurettiin puolet hoidon ajasta. 
Käsittely yleisesti tuntuu miellyttävältä, välillä meinaan nukahtaa jos ollaan hiljaa, ja välillä kun osutaan kipeisiin kohtiin irvistelen. Samanlaista kipua kuin hieronnassa ei missään vaiheessa tunnu.

Itse käyn välillä osteopaatilla ja sitten välillä hieronnassa, variaatio kaikessa on hyvä.

Eero kyselee ja katsoo sun tilanteen, liikunnasta, duunista, syömisestä, kokonaisuudessaan ja antaa vinkkejä miten parantaa. Mulle hän aina sanoo samaa: venyttele ja syö tasaisin väliajoin.



Nyt olin sen verran jumissa, että menen 2-4 viikon päästä uudelleen, samalla Eero jeesaa mua hiomaan kyykkyasennon kuntoon ja antaa treenivinkkejä.

Kivaa Eerossa on rehellisyys. Hän sanoo suoraan kannattaako tehdä, mitä ja miten usein. Huonoa on se, että Eero alkaa olla kovin suosittu. Aikoja täytyy varata ajoissa suunnitellen, eikä niin kuin minä eli nyt on hätä auta heti.

Kokeile säkin Osteopatiaa! Saatte toukokuun aikana tehdyt varaukset tarjoushintaan 60€ (norm. 70€) aikaa varatessanne, kun kirjoitatte kommenttikenttään 'Mimisteri'.
Aikaa varaamaan tästä: https://www.varaaverkossa.fi/places/sun-osteopatia-11



Sun Studio sijaitsee Pasilassa Kuortaneenkatu 13, tuolta näyttää ulko-ovi- rohkeasti sisään.


Pieni alkulämpö portaissa.


Welcome !


Jätä kengät oikealla puolella olevaan naulakkoon ja ..


... istu hetkeksi tähän rentoumaan.


Eero Palevaara.


Tuolta peti näytti tämän kerran (okei kaikkien kertojen) jälkeen.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig