Paid SoMe Ads | Influencer marketing | CEO at Mimisteri Media Oy

Monday 17 April 2017

Reality tv - loves it


Mä rakastan katsoa tv:tä- erityisesti realitya. Mun mielestä ei ole parempaa kuin yksinään hekotella näille oman elämänsä sankareille. Täytyy kyllä olla rohkea ja hyvä itseluottamus, että uskaltaa mennä kaiken kansan eteen. 



Yksi ehdoton lemppari on Ylen tuottama Sohvaperunat: tyypit katsovat erilaisia tv ohjelmia ja kommentoivat niitä. Aivan huikea. Briteissä sama sarja nimellä Goggle Box.
Haaveilen, että pääsisin Sohvikseksi- YLE milloin teette uuden kauden? ;)
Kausi loppui juuri, mutta kaikki jaksot ovat katsottavissa Ylen areenassa- onneksi!
Kivaa ohjelmassa on katsoa ja kuulla mitä mieltä muut ihmiset ovat, samoista asioista kuin sinä. 



Toinen lemppari, tai itseasiassa lemppari- inhokki, on toisen tuotantokauden Bachelor. Tässä on nyt  Suomen halutuin ja himotuin Bachelor- hän on Tuomas. Itse on pidä tyypistä yhtään, mutta Sohviksista huomasin että hänellä kyllä ottajia olisi.Vaikka en Tuomaksesta pidä, silti katson ohjelmaa- pisteet tuotantoyhtiölle !
Hauskaa on mimmien väliset riidat, kaikki menee niin tunteisiin, ja ehkä pään pyörittely lähes kaikelle mitä Bachelor sanoo käy myös viihteestä.



Sitten päästään parhaimpaan: TEMPTATION AISLAND SUOMI (SUOMI) by Vilma.
Meille muille ihan vaan TIS kausi kolme.
Syvä huokaus. Sitä miettii millaisia ihmisiä tuohon formaattiin hakee, oli se varatuksi testaamaan parisuhdetta vai viettelijäksi. Draamaa ja naurua joka kaudella joka jaksolla. Parhain kausi oli ehdottomasti ensimmäinen: Akismit <3
Tällä kaudella verenpaineita (mulla ainakin) nostattaa Jonne, ja hänen syvälliset keskustelut elämän pelistä. Tilasin Ruutu+ heti, kun sarja alkoi, koska en malta odottaa jaksojen ilmestymistä normaalivauhtia.

Ruutu+ lisäksi löytyy, maksettuja kanavia, Netflix, Viaplay ja Hbo- välillä on suuria vaikeuksia päättää mitä katsoa.
En mene noihin sarjoihin enempää, teen niistä vaikka uuden postin niin pysytään aiheessa.
Oikein mukavaa maanantaita ja huikeaa alkavaa viikkoa !

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig